Hei Tokyo


Hei ja. Jeg fikk ikke blogget noe ordentlig før jeg dro, og nå er jeg her altså. I Tokyo. Kom hit i går (eller noe sånt, jeg har jetlag), og i dag har vi vært i Harajuku og shoppet til knærne mine begynte å gi etter. Som sikkert høres ut som veldig mye shopping, men det skal ikke så mye til før knærne mine gir etter. Fun times!
Har ikke tatt så mye bilder enda, og har jo ikke gjort så mye heller, så får heller blogge mer om det senere. Snakkes!

4 Comments

  1. Jeg har fulgt Japansnappingen din veldig nøye, og vi må jo bare flytte til Japan og ha kirsebærtrær i hagen og spise frokostonigiri på magisk 7/11 hver dag.

  2. noctem.nu

    Har fulgt deg på snap, og dei bildene du har vist der e så fine. Både på din private og når du hadde SK. Glede meg te mær Tokyo bilder <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *