Happy valentinsdag!


Throwback til januar 2011. Det er rart å tenke på, at vi har vært sammen i nesten syv år nå. Det føles veldig lenge og veldig kort på samme tid. Har ikke Paul alltid vært der da? Jeg ser ikke helt problemet med valentinsdag. Det er en dag til å feire kjærligheten litt ekstra, som at man feirer personer litt ekstra på bursdager og pappaer litt ekstra på farsdag. “Man kan feire kjærligheten hver dag!” Selvfølgelig kan man det. Bare fordi vi feirer morsdag betyr vel ikke at vi ikke er glad i mamma resten av året?
Noen kaller det også et pengesluk, men det trenger det da virkelig ikke å være. Jeg og Paul har aldri kjøpt gaver til hverandre, bortsett fra blomster en gang i blant, og det er ikke alltid vi gjør så mye ut av dagen. Noen år drar vi ut og spiser og går kanskje en tur på kino (noe vi gjør resten av året også), og noen dager slapper vi bare av hjemme. Som i år. Vi skal lage litt ekstra god middag, og så se på en film sammen. Ikke et pengesluk, med andre ord.
Håper dere har en fin dag, om dere feirer eller ikke. Hvis man ikke har en kjærest, så kan man jo feire med venner, eller kanskje bare feire seg selv! Du fortjener en kake!

4 Comments

  1. Så herlig bilde! Kjæresten og jeg synes det er hyggelig med et påskudd til å unne seg litt ekstra, og justerer bare kostnadene involvert etter bankkontoens tilstand. Man kan gjøre mye ut av lite! ♥

  2. Dåkkår e så hærlige sammen <3 <3 <3 Her feires den med playstation i den eine sofakroken og Chicago PD i den andre 😉
    // Tusen takk Tine Katrine, blir så glad 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *