En tur på ikea

Det er ganske greit å ha ikea rett i nærheten. Det er ikke så greit at ikea ligger i sone 1 og vi bor i sone 2, som betyr 200kr tur/retur for to personer, selv om bussen tar et kvarter. Gleden med å ikke ha bil altså. Men nok om det!
20170116_210439 20170116_210413
Her er noe av det jeg kjøpte! Nå ha vi endelig, etter å ha bodd sammen i 6 og et halvt år, kjøpt oss ordentlige tallerkner. De vi har hatt får har blitt funnet gratis her og der, og nå var de fleste av dem knust, så det trengtes sårt. Store glass fikk vi også, og syns det er sååå fine! Ble noen andre ting også, og så endte jeg opp med to planter, selv om jeg egentlig ikke skulle ha noen. Jeg bare følte jeg fortjente det.
Også stå drømmesofaen i billigkroken da, til halv pris. Som jeg skulle ønske at jeg hadde noen tusen å kaste på den. Men men, prioriterer Tokyo tur altså!
Beklager litt kleine bilder altså, jeg er en dårlig blogger.

5 Comments

  1. Tilleggsbillett i mitt ♥. Føles ikke like kjipt med sånne turer når man alt har månedskort (med det koster jo litt til å begynne med.) Er så deilig med nytt når det trengs – da kjenner man virkelig kontrasten!

  2. Gah, høres kjipt ut å betale såpass mye, til tross for at det tar så kort tid til IKEA! Og åh, har så lyst til å dra på IKEA og kjøpe ting til egen leilighet, men det får jeg ta den vakre dagen jeg får meg egen leilighet. Trenger bare litt penger først, haha.

  3. Jeg liker så godt Ikea. Det er så fint å gjøre slike innkjøp, syns det er litt kos jeg. Men så jo at du ble veldig sliten da, håper du føler deg bedre nå! Elsker at du alltid handler planter 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *