Jeg skal ut på tur!

I dag har jeg bestilt flybiletter, og dere kan jo gjette til hvor!


Yes, jeg skal tilbake til Japan! De som har fulgt bloggen en liten stund vet at jeg var der for litt over et år siden (bildene over er fra den turen), og nå skal jeg tilbake og besøke Serena igjen. Denne gangen skal jeg bo i tokyo, og muligens et sted til, og jeg gleeeder meg. Jeg trivdes der veldig godt sist, så satser på det blir en like fin tur denne gangen.

5 ting jeg gleder meg til:

  1. Kjøpe onigiri på kioskene.
  2. Få utforsket Tokyo ordentlig denne gangen.
  3. Besøke masse veganske steder.
  4. Spille Pokemon Go i Tokyo. Det må jo være bra!
  5. Gå på rullebåndsushisted.

Vi var bare på dagstur til Tokyo sist, som var ganske slitsomt og stressende, så det blir fint å kunne ta det litt mer med ro nå som vi har mye bedre tid. Hvis dere har noen tips til hva jeg kan gjøre i Tokyo, kom gjerne med dem! (Ja, jeg skal på mummikaféen!)

En liten video fra turen. Jeg filmet ikke så mye da, men det skal jeg denne gangen! Her er forresten alle innleggene fra den forrige turen min dit! Jeg blogget ikke så mye om turen, dessverre, og mistenker jeg fortsatt har mange bilder jeg ikke har gått gjennom enda. Typisk meg det!

4 Comments

  1. Så spennende! Har så ufattelig lyst til å reise rundt, men må nok spare en del først. (Ikke minst bli ferdig med studiet, haha.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *