En av Sarah Crossan – en lettlest og nydelig bok!

Boken En av Sarah Crossan er sponset av Aschehoug
En av Sarah Crossan
Grace og Tippi er søsken og tenåringer, og vil som tenåringer flest bare gjøre det alle andre gjør. Men de er ikke som tenåringer flest. De er sammenvokste tvillinger, som må jevnlig innom sykehuset for helsesjekk. I tillegg ringer en tvprodusent og maser for hun vil lage dokumentar om dem. Som om det å begynne på offentlig ungdomskole og bli forelsket for første gang ikke er utfordrende nok.
En av Sarah Crossan

Hva syns jeg?

Denne boken er ordentlig tjukk, men den var lest i løpet av bare noen få timer. Hvorfor ser dere veldig klart på bildet over. Det er ikke mange ord på hver side, det ser ut som dikt. Noe som gjorde meg veldig skeptisk da jeg først bladde gjennom den, for jeg er ikke særlig begeistret for dikt. Så begynte jeg å lese, og det var helt fantastisk. Ordene flyter så bra samme, og det er absolutt ikke som å lese dikt i det hele tatt. Den var rett og slett kjempefint skrevet.
Historien var også fin og vond. Jeg likte den veldig godt, og har alt lånt vekk boken til Mamma og til Lisa, som også likte den veldig godt (og de var forresten like skeptisk til dikt-greia som jeg). Anbefales veldig! Lettlest og fin.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *