Å skrive en julekalender

slutt
Tenk, jeg gjorde det! 24 kapitler, og kun et av dem ble publisert for seint. Eller to da, hvis vi skal telle med det som ble postet noen minutter over midnatt. Det var ganske utfordrende å skulle skrive et kapittel hver dag, spesielt side jeg ikke hadde planlagt noe særlig og bare hadde de tre første dagene skrevet på forhånd.
Er jeg fornøyd? Nja. Jeg er fornøyd med at jeg klarte å fullføre. Historien…vel, jeg er ikke misfornøyd. Jeg liker karakterene, men jeg fikk aldri ordentlig tak på dem. Det er ting jeg skulle ønske jeg fikk med, men det er begrenset hvor mye som kan skje i en julekalender. Det er ikke det beste jeg har skrevet og føler ikke den representerer min stil helt (jeg prøvde å gå for en sånn klein fortellerstemme), men jeg har nok skrevet verre ting.
Jeg likte utfordring med å måtte gjøre et og et kapittel ferdig, og å ikke kunne gå tilbake og forandre noe neste dag. Det hente jeg kom på ting i ettertid som jeg ønsket at jeg tok med, eller at jeg hadde gjort noe feil, men siden ting alt var publisert hadde jeg ikke noe annet valg enn å bare gå med på det. Roll with it, liksom.
Det beste var jo alle kommentarene jeg fikk! Så tusen takk til dere som tok dere tid til å lese og legge igjen noen ord. Takk til de som korrekturleste for meg. Takk til alle i skrivegruppa som heiet på meg og kom med tips når jeg sto fast. Kunne ikke gjort det uten noen av dere, faktisk.
Sånn. Skal aldri skrive en julekalender igjen. Og nå kan jeg endelig blogge om andre ting.

2 Comments

  1. Veldig spennende og gøy med en sånn julekalender! Ble litt inspirert til å gjøre noe lignende neste år, men jeg får se hvordan det blir. Jeg er så dårlig på å følge opp sånne ting, haha.

  2. Jeg har vært fast leser av julekalenderen din, og jeg syns den har vært spennende å følge med på 🙂 har faktisk fått lyst til å prøve meg på noe lignende neste år, men vi får se hvordan det blir 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *