En liten ønskeliste

screen-shot-2016-12-11-at-18-12-43
Nå er det på høy tid at jeg skriver noe annet her inne enn den forbaska julekalenderen. Ja, jeg er litt lei. Det er tøft å skrive hver dag, og jeg er veldig frista til å bare gi opp, men hvor teit er ikke en halv julekalender? Pluss det blir litt kjipt for de som leser. Dere blir kjempesure om jeg slutter nå, sant? Si ja, jeg trenger motivasjonen.
Jeg er i Mandal, for en tidlig julefeiring. Skal være her i to uker før jeg drar hjem og feirer jul på østlandet. Første gang jeg ikke feirer jul hjemme, så det blir litt rart, men ordner seg nok. Frem til da er planen å bare ligge rett ut og ta det rolig, og nyte julekosen!
Og siden det er jul, så må man jo skrive ønskeliste. Føler jeg er litt seint ute, men men, hvorfor ikke!

  • lydplanke til tven, så vi kan se film med god lyd
  • filter til å beskytte linsa til 50mm f/1.2 objektivet
  • gorillapod-stativ til speilrefleksen + feste til mobilen
  • studiolys som jeg kan filme med
  • myggmikrofoner med opptaker, gjerne 2
  • nytt kamera, men det kan jeg bare glemme
  • gavekort til cdon.com og lignende (har en del disneyklassikere på ønskelista)
  • mummikopper
  • ps4 spill: nye tomb raider, nye ratchet og clark, den star wars greia
  • planter. alltid.

God jul, folkens! Hva ønsker dere dere?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *