En liten julekalender!

intro
Det blir julekalender på bloggen i år! I tekst-form! Jeg har altså skrevet en liten historie til dere, fordelt på 24 kapitler. Historien handler om Nora, som har en litt tøff måned. Den inneholder magi, kjærlighet, raseriutbrudd, alkohol og alt det en god historie trenger. Jeg håper dere vil lese og gi tilbakemeldinger, og ikke minst at dere liker den!
Hvis jeg ikke husker veldig feil, så er dette første gang dere får lese noe av det jeg har skrevet. Det er jo litt kult! Nå er skrivestilen i denne fortellingen litt annerledes enn det jeg vanligvis skriver, men gøy blir det nok uansett!
Det som blir litt spennende er at jeg ikke har skrevet den ferdig. Oi, jeg vet! Egentlig skulle jeg det denne måneden, men dårlig form og en tidvis travel timeplan satte en stopper for det. Nå håper jeg at en daglig deadline skal sparke meg i gang. Og et julemirakel. Yey! Dere må heie på meg, ok?

4 Comments

  1. Lise-Marie Lia

    For en hyggelig julekalender, jeg er veldig spent. HEIA HEIA, dette klarer du 🙂

  2. jeg gleder meg til å lese! så morsomt at du ønsker å dele noe du har skrevet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *