3 filmer jeg har sett i det siste

Jeg var på den store kinodagen, og jeg var på kino i går. Her er hva jeg så!
3
The Girl on the Train
Jeg så denne mest for å vite hva alle snakker om, for jeg så for meg en ny runde med Gone Girl og “du må se den!!!”. Denne var ikke like bra som Gone Girl, men den hadde en plott twist jeg ikke forventa. Ble egentlig litt skuffa av den, men jeg kan ikke snakke om det uten å spoile noe. Anbefales hvis du liker krim og sånn!
1
Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children
Jeg har lest boka, som ikke er en fordel. Da sitter man bare og sammenligner, og SJOKK, boka er bedre. Da jeg så traileren ble jeg veldig skeptisk, for den så veldig fargerik og tullete ut, sammenlignet med boka som er ganske mørk og dyster. Heldigvis var ikke filmen fult så fargerik som traileren. Filmen var helt grei egentlig, og anbefales hvis du liker litt tullete fantasy.
2
Doctor Strange
Nok en ny superhelt. Jaja. Denne var ikke så dum, bedre enn forventet. For hallo, Benedict Cumberbatch som snakker om Beyonce og en skalla Tilda Swinton som sloss med sverd og gjør magi, what’s not to like? Anbefales hvis du liker…jeg vet ikke helt. Superhelter og sånt, I guess, selv om dette føltes mer som en fantasy film. PS: Det er to klipp i rulleteksten.
Og så en rant: Jeg hadde hørt at Doctor Strange var en av de få filmene som faktisk var verdt å se i 3D siden Avatar. Så jeg skulle se den i 3D. Kjøpte billett til 3D, til og med Atmos lyd. Det skulle jo bli tidenes filmopplevelse! Så hva gjør kinoen? De setter på 2D versjonen. Hva gjør jeg? Går og sier ifra. Hva gjør de? Ingenting. INGENTING. Så der satt jeg og så på Doctor Strange i 2D, og tre dager senere er jeg fortsatt irritert. Mest fordi vi ikke fikk en eneste “Sorry, noe gikk galt!”. Jeg sendte dem en sur (men passe høflig) melding.
Hadde filmen vært bra nok til å se 2 ganger, så hadde det jo ikke vært et problem, men SÅ god var den ikke.

1 Comment

  1. Jeg har lest The Girl On The Train og Miss Peregrine. Så førstnevnte på kino i går. Husket ikke så mye fra boka, tror det var en fordel. Miss Peregrine er jeg usikker på om jeg i det hele tatt vil se, for jeg syntes traileren gjorde det ganske obvious at de har endra på ALT 🙁
    http://carinabehrens.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *