En grå uke

screen-shot-2016-11-06-at-20-18-51 screen-shot-2016-11-06-at-20-18-11
Denne uken har vært litt tøff. Formen har ikke vært særlig god. Da jeg satt på bussen inn til Oslo på onsdag føltes det et øyeblikk som om jeg skulle besvime. Har aldri besvimt før, men jeg tipper det føles litt sånn, for det var helt grusomt. Har vært veldig slapp og uggen de siste ukene, så etter den lille opplevelsen bestilte jeg meg legetime. Jeg har jo ME og det er mest sannsynlig bare derfor, men det kan jo være noe annet også.
Når formen blir så dårlig som den har vært, så går det for utover psyken også. Dagene blir tunge og humøret går veldig fort opp og ned. Mest ned, men det går bra. Jeg vet det går over, og at alle de negative tankene bare tar feil.
Så i morgen skal jeg til legen. På tirsdag er det psykologen. På onsdag tannlege og borre nok et hull. En dag om gangen, pust inn, pust ut.

3 Comments

  1. Masse god bedring Tine Katrine!!! Håpe du får ei fin uka sjøl om det e mye på ein gong <3
    // Takk, eg digge å tegna planter, må øva meg mær og mær på det 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *