Happy Halloween, eller hva man nå sier

20161031_162000
Jeg orker ikke å feire noe særlig Halloween i år. Ble ikke invitert på noen fester uansett, og den middagen jeg vurderte å ha var det ingen som kunne komme til. Jeg må skaffe meg flere venner. #firstworldproblems
Jeg ville lage en Halloweenvideo da, og fikk til og med Paul med på det. Vi lager sånne gresskarlykter for første gang, og det kunne gått verre. Var veldig gøy iallfall. Vet ikke om videoen er så gøy for noen andre enn meg, så legg gjerne igjen en kommentar hvis du ser den.
Den ble ikke så nifs. Jeg ville egentlig filme når det var mørkt, men da jobbet Paul, så da ble det sånn her i stedet!

Kameraet sluttet visst å filme, så dere må klare dere med bilder av hattifnattene.
2     1
Jeg lagde også en Halloween spesial til Grønt på Bordet, har dere sett den?

2 Comments

  1. Lise-Marie Lia

    Jeg har sett begge videoene! Det var veldig koselig med gresskar-skjering, og de ble veldig fine begge to 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *