Møt Mjau og Mango

img_9448
Se, jeg kan fortsatt ta bilder selv! Utrolig! Tenkte det var på tide at jeg fortalte om kattene vi passet nå. Hils på Mjau og Mango! Vi passer de for en venn av en venn, og de har nå vært her…2 måneder? De blir iallfall 1 måned til, og vi storkoser oss*! Det er så koselig med små pelsdotter boende her. I motsetning til hybelkaniner, de er ikke velkommen.
Dette er Mango! Hun er introvert og ser ofte sjokkert ut, og hun liker å bli klødd på rumpa og å sove øverst i kattestativet.
img_9384     img_9401
img_9399     img_9435
Dette er Mjau. Hun liker å sove på stolene (hun veksler mellom alle 4) og nest øverst i kattestativet, spise planter og spille overlegen. Hun er ganske tøff i trynet, og det tar litt tid før man får lov til å klappe på henne. Hvis man har godbiter så får man lov til alt. (Jeg har hørt at snapchatfilterene skal funke på henne, men så langt har jeg hatt liten suksess.)
img_9408     img_9424
img_9418     img_9430
Begge to eier leiligheten helt (ok, mest Mjau), og ser på den som en stor kattelekeplass. Det er litt uvant for meg som er vant med katter som vet at de ikke får gå opp møblene, men men. Går ikke ann å bli sur nå de er så søte.
img_9444 img_9446
Her er Mango ekstra søt.
img_9447 img_9456     img_9450
Her er Mjau sitt bossy selv.
img_9461     img_9476
*Det var ikke sååå koselig i dag når vi vasket gulvet i stua og kjøkkenet. Sånn skikkelig grundig, hvor man drar frem møbler og alt. Og vasket hele sofatrekket. Hvorfor? Den deilige duften av kattepiss. Det tok oss litt tid å finne ut hvor den kom fra, og en stund mistenkte vi sofaen, men viste seg å være i et hjørne på kjøkkenet. Nå har vi satt en kattedo der, og krysser fingrene for at det ikke skjer igjen.

11 Comments

  1. Marianne Aasen

    ååååh få fine bilder av pusedronningene <3 Særlig siste bilde; skikkelig badass-tryne xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *