En trøtt kropp

Foto fra unsplash.com

photo-1453227588063-bb302b62f50b
Jeg er så utrolig trøtt for tiden. Tenkte det kanskje kom av for lite søvn (Sover ca 7-8 timer hver natt), men selv etter en natt med 11 timer søvn er jeg dautrøtt etter 4 timer våken (Jeg våknet noen ganger de 11 timene da. Med sovemedisin!). Drikker jeg ikke nok vann? Er det fordi jeg glemmer vitaminene? Eller spiser jeg ikke nok? Eller er det bare den gode gamle ME’en som har det gøy? Føler jeg har prøvd alt og ingenting hjelper, og nå har det holdt på i to uker. Veldig frustrerende! Har til go med prøvd å spise godteri for å få litt sukkerkick, men neida. Tror jeg skylder hele greia på været. Har vært konstant overskya i over to uker nå. Krysser fingrene for at sola tar med seg litt energi, når enn den kommer.
Ellers tar jeg imot tips!

8 Comments

  1. Eg har desverre ikje noen tips. Slite mye med det samma. Kanskje du ska sjekka stoffskifte? Eg har lavt stoffskifte og det kan føra te lite energi og at ein e veldig trøtt og har mangel på overskudd. Ellers så hjelpe det meg å legga meg te samme tid kvar kveld og stå opp te samme tid kvar morgen. Sånne ting e jo veldig individuelt da 😉
    // Åh, så gøy å hørra. Eg visste ikje at du tegna. Vis meg, vis meg 😀

    • Har sjekket det før :/ sjekket alt, blodprøvene mine er perfekte, burde vært frisk som en fisk.
      Og har ikke tegnet siden jeg gikk på skole, som er sånn 10 år siden, hehe. Men jeg tenker hele tiden at jeg burde begynne igjen…

  2. Sa eg ikje hadde tips, også bare TIPS. haha. Hadde visst et par allikavel.

  3. Løp en tur eller tren hardt, sånn skikkelig. Så legger du deg tidlig, med vekkerklokka på 7.30 dagen etter. Da MÅ du opp, men du skal sette av tid til en rolig, fin morgen, med bra frokost og dyr juice i kjøleskapet. Det skal være skikkelig digg å stå opp! Gjør noe medium slitsomt ettermiddag/kveld, og legg deg tidlig. Opp 7:30 igjen, og tren eller gjør noe slitsomt den dagen og. En sliten kropp sover godt – og vips er du inne i en bra rutine. Det høres stress ut, men var alfa og omega for meg da jeg måtte klare å komme inn i vanlig rutine igjen etter en skikkelig dårlig periode fysisk og mentalt. Din egen lille helvetesuke, om du vil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *