Vloggprosjektet – hvordan gikk det?

A photo by Mia Domenico. unsplash.com/photos/1z1F5Qc30Bs

Foto fra unsplash.com


Denne måneden tenkte jeg å se hvor mange dager jeg klarte å vlogge på rad. Håpet var hele måneden, minstemålet var en uke. Jeg klarte to uker (15 dager), og kunne nok fint holdt på lenger, men jeg fant ut at jeg heller ville fokusere på litt andre ting nå, og heller vlogge de dagene jeg faktisk har noe å vlogge om. Jeg som bare er hjemme og skravler er ikke alltid så gøy å se på, tenker jeg.
Idéen med vloggene var først og fremst å vise frem hva jeg spiste, for det tenkte jeg kunne være litt interessant og inspirerende for andre som er interessert i mat, eller bare lurer på hva en veganer egentlig spiser. Så jeg så for meg korte videoer med for det meste mat, og så litt snakking imellom. Alle videoen endte opp på rundt 10 min, som var dobbelt av det jeg så for meg. Og selv om folk sa de var bra, så følte jeg det ikke helt selv.
Jeg fant rett og slett ut at jeg vil bruke litt mer tid på det når jeg først lager en vlogg, istedenfor å bare filme noen få klipp og så sette det sammen neste dag så fort som mulig. Så det var en av tingene jeg fikk ut av prosjektet. Andre ting var at jeg er blitt litt mindre redd for å filme ute og blant folk, og jeg fant ut at mobilen funker veldig bra som et lite filmkamera. Greit å vite! Har fortsatt lyst på et ordentlig kamera som jeg enkelt kan vlogge med og ha med rundt, men enn så lenge er mobilen mer enn god nok.
Alle videoen fra prosjektet ligger her. Tusen takk til alle dere som så på, og spesielt dere som la igjen kommentarer. Ble kjempeglad for hver eneste en <3

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *