En liten internettpause

Foto fra Unsplash.com

Foto fra Unsplash.com


Jeg har bestemt meg for å ta en liten internettpause, med en vri. På grunn av litt forskjellige ting, så må jeg ha noen unntak:

  • Snapkollektivet. Det må jeg følge med på, og jeg må også sjekke facebookgruppen våres innimellom. Men det kan jeg nok begrense til 1 gang om dagen.
  • Bloggen. Siden jeg skal blogge hver dag nå, så må jeg jo bruke internett til det. Har nemlig tenkt å fokusere på å være litt kreativ denne perioden, og blogging ser jeg på som kreativt. Det er jo både skriving og fotografering, og noen ganger mer!
  • Youtube. Igjen, jeg kommer noe til å poste noen videoer, men jeg skal ikke sitte på youtube og se på masse videoer. Det gjør jeg heldigvis så sjeldent uansett, så det blir nok ikke noe problem.
  • Skriving. Jeg skriver jo på noen bokprosjekter, og noen ganger trenger jeg internett til det. Sjekke stavelsen av et ord, gjøre litt research, spørre andre om råd…

Hovedpoenget mitt er å unngå alle de sidene jeg bare scroller og scroller på. Facebook, tumblr, pinterest… Jeg går automatisk inn på de sidene når jeg “ikke har noe å gjøre”, istedenfor å gjøre en av de mange tingene om på min ‘to do’ liste. Som det er mye koselig på, som å strikke sokker og lese bok! Jeg kommer ikke til å slutte å streame tvserier eller unngå å bruke internett for ting som å sjekke hvilken film som går på kino. Det blir for dumt!
I første omgang tenkte jeg å holde på til min neste dag på snapkollektivet, som jeg tror er den 25. Ni dager altså. Ikke så lenge, men vi får se hvordan det går.

2 Comments

  1. Eg har begynt å legga fra meg mobilen på dagtid. Det e så deilig. Å få litt fri 😀
    // Tusen takk 😀 Og ja, Justin e bra!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *