Blogge hver dag?

Processed with VSCOcam with m3 preset

Foto fra unsplash.com


Carina var først ute, og nå slenger jeg meg på bølgen – jeg skal blogge hver dag ut året! Oi! Hjelp! Jeg er helt ærlig ganske skeptisk, og dette er sånn ting jeg aldri fullfører, men hvorfor ikke prøve en gang til? Litt som med lesemålet mitt på goodreads, som er 50 bøker i året selv om jeg aldri har klart det. Et år! (Men ikke i år altså, ligger sånn 30 bøker etter skjema.)
Jeg må derimot ha litt andre regler. Istedenfor å blogge hver dag på denne bloggen, så kan jeg velge mellom de forskjellige bloggene mine. Jeg har jo strengt tatt 4. Nei, 5. (Du kan få med deg alt på facebooksiden min.) Uansett, jeg vil ikke stresse med å blogge hver dag her, hvis jeg alt har skrevet et innlegg på de andre bloggene.
Forhåpentligvis sparker dette i gang kreativiteten og alt det der. Jeg har egentlig nok av idéer, det er bare å sette seg ned og faktisk gjøre det. Rett og slett mangel på motivasjon. Har følt meg litt død i det siste på den fronten, selv om jeg samtidig har produsert en del. Hadde jo nettopp et prosjekt hvor jeg vlogget 15 dager på rad, for eksempel! Nå skal det bli godt å gjøre noe annet.
Ønsk meg lykke til!
Syns forresten Stine Friis hadde et bra innlegg om dette. Ofte stopper blogging og andre kreativiteter opp, ford man får for høye krav til seg selv. Hvorfor kan det ikke bare være godt nok?i

4 Comments

  1. Lykke til med daglig blogging, gleder meg til å følge deg! Jeg begynte å blogge hver dag selv, fra 1. september. Og jeg har tenkt til å fortsette med det for bestandig. Hver dag kl. 15 legger jeg ut nye innlegg. Før virket det helt umulig for meg. Men når jeg nå legger en slags plan for hva jeg ønsker å skrive om og legge ut i løpet av uken (selvfølgelig ikke helt spikret og bestemt), gjør det ting mye lettere!
    Og skal jeg reise bort eller lignende, er det jo ikke verre enn at jeg kan forhåndsinnstille innlegg. Jeg føler det har gjort meg mer kreativ, når jeg jevnlig skriver ulike tekster, redigerer bilder og setter sammen innlegg. Før kunne jeg fort poste 2-3 innlegg med kort mellomrom, om jeg hadde mye å skrive om. Men det førte kanskje til at jeg postet alle en dag i løpet av uka, i stede for å fordele det jeg hadde skrevet.
    Jeg anbefaler deg å tenke ut litt fremtidige blogginnlegg, legge en liten plan i hodet. Det har gjort ting mye enklere for meg, så slipper jeg å stresse med hva jeg skal legge ut. Synes det er spennende å følge bloggen din, og har fulgt med på alle vloggene dine.

  2. YAY. Så gøy at andre slenge seg på. Eg har klart det i to uker nå og syns det e veldig gøy. Lykke te ;D

  3. Egentlig så hater jeg dette prosjektet litt, haha, men bare fordi jeg har en tvangstanke om at jeg vil få med meg ALT, ikke gå glipp av noe og da må jeg lese alle innleggene til bloggene jeg liker. Og nå som “alle” blogger hver dag så havner jeg sånn bakpå. Men sett bort i fra det så er det utrolig kult! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *