Et lite fotoprosjekt?

img_9366
Floriss har en instagramkonkurranse nå, SOM JEG SKAL VINNE!, så jeg har startet et lite fotoprosjekt. Man skal altså poste bilder av plantene sine, så jeg tenker å gå all inn og ta så gode bilder jeg bare klarer. Det over her er mitt første forsøk, og jeg ser flere ting som kunne vært forbedret, men syns samtidig ikke det er så ille. Jeg har det uansett gøy med å prøve meg litt frem med interiørfoto. For det er ikke bare å løfte opp et kamera og knipse. Her har jeg ryddet og flyttet på litt ting for at bildet skal se ut som det gjør. Akkurat de klærne hang ikke der før jeg tok bildet, for eksempel. Også må man finne frem ekstra lamper for godt lys, finne den rette vinkelen, lure en katt inn i bildet med litt godbiter… Hardt arbeid, altså!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *