30 dager med vlogging?

Jeg har startet et lite prosjekt, som jeg har lite tro på at jeg vil klare å fullføre, men jeg prøver iallfall. Vi får se hvor langt jeg klarer. Prosjektet er, som dere sikkert gjettet fra tittelen, å vlogge i 30 dager. Hovedfokus er mat, så dere som liker å se hva andre spiser og kjøper på matbutikken vil nok like disse. Det er også bittelitt snakking innimellom, og litt katter.
Mest ser jeg på denne måneden som en mulighet til å prøve ut forskjellige ting når det kommer til å vlogge. Hva funker, hva funker ikke? Hva liker jeg å snakke om, hva vil jeg ha med i en vlogg? Så jeg ser for meg at de vil utvikle seg i løpet av oktober. Allerede på dag 3 har jeg begynt å eksperimentere litt.
Første vlogg kan dere se her, og så finner dere resten i denne lista på youtube kanalen min. Blir forresten kjempeglad om flere vil følge den!

Er forresten bare å komme med ønsker og forslag til hva jeg kan ha med i vloggene eller ting jeg kan snakke om!

4 Comments

  1. Så fint å se! 🙂 Og så elsker jeg å se innlegg om hverdagsveganisme! Det er så inspirerende, særlig når man er litt matlei. Du virker så innmari hyggelig 🙂

  2. Lise-Marie Lia

    Det er veldig koselig å følge med. Selv om jeg ikke er veganer selv er det spennende å se, og man får mye inspirasjon til hva man kan gjøre annerledes i hverdagne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *