Min venn pingvinen – en koselig bok!

Det har skjedd noe spennende! Aschehoug etterlyste bloggere som ville ha bøker, og jeg tenkte at det skader jo ikke å søke selv om jeg ikke har en bokblogg. Utrolig nok sa de ja, så nå får jeg bøker gratis, og jeg trenger bare å skrive om de hvis jeg vil. Gjet om jeg føler meg heldig! Og jeg har lenge tenkt på å skrive mer om bøkene jeg leser her på bloggen, så dette var jo en veldig fin motivasjon.
screen-shot-2016-09-29-at-12-02-25
Første boken jeg fikk var denne, Min venn pingvinen av Tom Michell. Dette virket med en gang som en bok jeg ville like, og det stemte! Ikke bare er det en koselig og sann historie om en mann som redder en pingvin og slik får seg, litt uplanlagt, en ny bestevenn, men den er veldig fint skrevet og lettlest.

Det er 1975 og Tom Michell er på eventyr i Argentina. Han jobber som lærer på en gutteskole, men da skolen har ferie reiser han rundt, og en dag kommer an over en strand med tusenvis av pingviner som er tatt av oljesøl. Midt blant dem ligger en levende pingvin, og Tom bestemmer seg for å redde den.

Jeg ga den faktisk 4 av 5 stjerner på Goodreads, og det skjer ikke ofte! Anbefales!

6 Comments

  1. Denne har jeg også lyst til å lese! Har hørt mye bra om den, og det er jo alltid spennende å lese om hva andre leser, synes jeg – så gjerne fortsett å skriv om det! Og hvoooorfor har ikke jeg fått med meg at Aschehoug etterlyste bloggere som ville ha bøker??? Det hadde jo vært supert! Menmen. Får bli en annen gang.

  2. Lise-Marie Lia

    Den hørtes skikkelig koselig ut! Setter den på leselista, NÅ 😀

  3. noctem.nu

    Åh. Den bokå e så fin. Eg gråt og lo om kvarandre når eg leste den <3
    // Tusen tusen takk, så gøy å hørra 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *