Høst 2016 [liste]

Untitled
Moomin.
Untitledbildene er linket til fotografene
Brått var den her, og for min del er den egentlig ganske velkommen. Sommer vil nok alltid være min favoritt, men det er noe koselig med høsten. Hvilepulsen får roet seg litt etter den travle sommeren, man kan dra frem varmeteppe igjen, og teskapet’s antall besøk øker kraftig. Hei høst, velkommen! Dette blir bra. Her er noen av tingene jeg vil gjøre:

 • lære meg å rense symaskinen, og bruke den mer.
 • få noen rutiner i hverdagen.
 • runde Mad Max spillet.
 • ta noen fine høstbilder.
 • komme litt inn i blogginga, igjen.
 • begynne å spare penger, for realz.
 • teste ut flere steder som selger veganmat.
 • få ferdig kjøkkenet.
 • oppdatere fotosiden min.
 • gjøre det litt koseligere på soverommet.
 • drikke masse masse masse te.
 • bake cookies.
 • begynne å skrive igjen og være med på NaNoWriMo.
 • lese masse bøker. helst 33, men det skjer nok ikke.
 • kjøpe flere planter.
 • poste en video i uka på Grønt på bordet.
 • reise en tur hjem.
 • passe katter og klappe de helt til øynene hovner igjen av allergi.

8 Comments

 1. Lise-Marie Lia

  Det var en fin liste! Ser frem til noen flere videoer på Grønt på bordet, liker dem skikkelig godt. God høst!

 2. Heisann, fine deg! Åh, jeg har ikke hatt tid til å skrive til deg før nå, men jeg måtte bare få sagt at jeg satt så utrolig stor pris på din forrige snapkollektivet dag!
  Jeg våknet opp dagen etter til abort praten, og det var så deilig å høre tankene dine rundt det, og ikke minst hvordan du opplevde å faktisk måtte gjennom det. Jeg har selv aldri hatt lyst på barn, og kan faktisk ikke se for meg at jeg skulle nøle med å ta en abort om det skulle være nødvendig. De få gangene jeg har nevnt det for folk, så har jeg aldri fått mye støtte og folk kommer med historier, og jeg er bare så utrolig lei av det, så tusen takk for at du deler! 🙂

 3. Ser frem te å se mær grønt på bordet videoer 🙂 Og for ei fin høstlista. Eg elske høsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *