Et bokklubb-tips

Screen Shot 2016-09-03 at 14.25.39
Uff, bokklubb. Høres ganske stress ut, gjør det ikke? Vel, her er et tips til en ustress en!
Siri started En slags bokklubb, hvor alle som vil kan være med! Vi leser lettleste og korte bøker, og hver torsdag er det bokklubb-møte. Det vil si at Siri legger ut en kort video hvor vi snakker om sidene vi har lest den siste uken og så kan de som vil kommentere hva de syns og sånt – enten på bloggen hennes eller i facebookgruppen. Det kan forresten være at vi leser lengre og tyngre bøker etterhvert, men vi leser ganske få sider om gangen, så alle klarer nok å henge med.
Jeg har en liten teori om at livet er litt lettere hvis man bare slipper å ta noen valg selv. Eller, nei, det var en veldig dårlig teori, men det hjelper iallfall når det kommer til lesing! Jeg leser mer når noen bare forteller meg hva jeg skal lese, så jeg ikke bruker en evighet på å bestemme meg. I tillegg gir dette meg en mulighet til å lese bøker jeg garantert aldri ville lest ellers. Win win!
Så ja, det var det. Hot tips til dere som vil lese mer men ikke er helt motivert. Jeg syns det er ganske motiverende å lese “sammen” med masse folk, så anbefales å prøves! Nå skal vi begynne på en ny bok, så perfekt timing å hoppe inn på!

2 Comments

  1. Virke så morro å vær i bokklubb! Vett ikje heilt om eg hadde klart at noen bestemte ka eg sko lesa da, hehe 😉
    // Takk <3 Det va det då, og finna noe som gjør at eg føle at eg bidrar *lage tenkefjes*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *