Moshi-besøk + litt om å gi ham bort

Tenkte det ble litt mye med enda et middelalder-innlegg nå, så her er litt Moshi i stedet!
2016-08-21-17.25.11 2016-08-21-13.16.06
Moshi er altså på besøk hos oss i en uke nå mens hans nye eiere er på ferie. Ja, oi, jeg tror jeg helt har glemt å fortelle om det? Og nå er det nesten et år siden!
Siden vi adoptere Moshi i… 2013? Wow, det går fort! Men ja, siden da har jeg dessverre blitt sykere, og det funker dårlig å kombinere med en veldig aktiv hund. Når vi skulle adoptere en hund sa vi at det var viktig for oss med en rolig hund, så jeg vet ikke om det var noen misforståelser der eller om Moshi bare oppførte seg helt annerledes i Ungarn. Her er han iallfall en skikkelig energibombe! Flere som har hund selv har kommentert hvor utrolig energifull han er.
Og det er ingenting galt i det. Moshi er en fantastisk hund som er kjempesnill og (for det meste) lydig. Problemet var bare at han ville helst ha mye mer aktivisering og oppmerksomhet enn jeg klarte å gi ham. Da jeg ble dårligere følte jeg at jeg ikke lenger klarte å gi ham det han trengte, så med tungt hjerte bestemte vi oss for å prøve å finne ham et nytt hjem.
Det gikk overraskende raskt! Vi var ganske kresne på hvem vi skulle gi ham til, da jeg vet at det er veldig mange som har et helt annet syn på hunder enn det jeg har. Folk som syns Cesar Milan er en flott fyr sto på Nei-lista, for å si det sånn. Men det var absolutt ikke noe problem å finne noen, nesten med en gang vi la det ut på facebook ble vi kontaktet av det paret som har ham nå.
I oktober i fjor flyttet han, og jeg tror ikke vi kunne funnet et bedre hjem. De går mye tur og han får være med overalt, alt fra kafé besøk til hyttetur – de var nettopp på seiltur og sykkeltur og hele pakka i sommer. Vi har vært på besøk hos dem noen ganger, og det er ingen tvil om at han stortrives og har det bedre der enn hos oss – selv om han ser ut til å storkose seg de gangene han er her også. De nye eierne drar nemlig en del på ferie, og da passer vi ham. En perfekt løsning da jeg ikke hadde lyst til å gi ham helt bort, men fortsatt se ham nå og da.
Så nå vet dere det. Sist vi hadde ham var i Mai, så var veldig godt å se ham igjen. Typisk nok så drar jeg vekk denne uka. Men men, vi skal passe ham i oktober igjen! Hurra!

1 Comment

  1. Han er så fin! Elsker å følge med når han er med på Snapchat 😀 Har selv hatt hund jeg måtte adoptere bort, men det er mange år siden. Nå gleder jeg meg bare til jeg har tid til å skaffe meg det igjen, da det var tid som var problemet sist.
    carinabehrens.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *