Medeltidsveckan

Det ble stille her innge igjen fordi det er så mye som skjer for tiden. Mye fint, heldigvis! Hadde besøk av Serena en helg, og ellers har jeg vært veldig opptatt med å sy middelalderkkær. Akkurat nå sitter jeg nemlig på toget til Sverige, og etter en båt tur går jeg i land i Visby på Gotland. Der skal jeg bo i en telt en uke sammen med Paul og bare ta det helt med ro mens vi later som om vi er i middelalderen. (Ok, det hørtes ut som om vi skal rollespille/på laiv, men det er det altså ikke.) Lisa har skrytt om det i flere år nå, og jeg er spent på om det lever opp til forventningene. Hvis det er noe som disse bildene her (som jeg har lånt fra festivalens side), så blir jeg nok ikke skuffet. Snakkes om en uke og litt til! Jeg er muligens på snapkollektivet den 14 og snapper litt fra festivalen, ellers får jeg kanskje postet litt på min egen snap: tine-katrine. Beklager rotete post, gjør dette fra mobilen. Så teknisk.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *