Veggisboksen! [+video]

Screen Shot 2016-07-19 at 18.47.25
Mens dere venter på at jeg skal få ut fingeren med å redigere flere bilder fra ferien, kan dere jo sjekke ut den siste youtube videoen min! Her åpner jeg den aller første Veggisboksen, som er et helt nytt sånn pakke-abonnement, eller hva det nå heter. Man får en pakke i måneden, den har kule ting i seg, hurra. Right? Right!
Nå har det endelig kommet en helt vegansk boks, med snacks og litt forskjellig. JEG ELSKER DET! Den første pakken kom i juni, og jeg filmet meg selv da jeg åpnet den, men var først i dag jeg fikk mulighet til å redigere den. Boks nummer to er alt kommet, men hvis man vil ha boks nr 3 eller har noen spørsmål, sjekk ut siden deres! www.veggisboksen.no
Lover å ikke bruke like lang tid på å redigere neste video. Si forresten ifra om dere liker eller ikke at jeg poster youtubevideoer her på bloggen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *