Litt selvskryt

I går satt jeg noen timer og ryddet i bloggen, noe som sikkert ikke merkes av folk flest, så da måtte jeg skrive et innlegg så jeg kan ROPE UT om det. Jeg var få link, altså! Ryddet endelig i kategoriene, og tror jeg for første gang noen sinne har et system som jeg liker, og som funker. Også fikset jeg ny header. Og nye bilder i menyen. Og oppdaterte ‘om meg’ siden. Jeg frisket til og med opp facebook-siden min litt. Eller, jeg postet et nytt profilbilde. Her er det:
profil_firkant
Eh, ja, det er jo det samme som i menyen kom jeg på nå. Tok dette i går, her i Frankrike. Var en avis som ville ha bilde av alle i Snapkollektivet, så da måtte Paul være fotograf i ti minutter. Av de 20 bildene han tok ble et sånn passe greit.
Uansett! Inspirasjonen til all denne blogg-ryddingen kom fra det nest-siste innlegget til Stine Friis (en blogg jeg virkelig anbefaler), og forhåpentligvis får jeg fikset de siste tingene også. Som å gå gjennom de gamle innleggene (slette det som kan slettes, fjerne alle de døde bildene i resten), fikse link-siden, fikse linker til mine forskjellige profiler på diverse sosiale medier, fikse linker til mine andre prosjekter, og noe småpirk i designet. Heia, heia!

9 Comments

  1. Lise-Marie Lia

    Bra jobba! Bloggen din er så fin, og ser skikkelig ordentlig ut!

  2. Stine Friis Hals

    Flink! Det ble kjempefint 😀 Liker godt måten menyen din funker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *