Hipp hipp, hurra!

2016-06-18-18.46.48
For fem dager siden hadde jeg bursdag, og i går feiret jeg den med gode venner. Egentlig skulle vi ut på en øy og grille, men det var ikke værgudene med på, så da ble det mat hjemme. Ingenting å klage på der, sånn egentlig. God vegansk mat og hyggelig selskap, og mange fine gaver! Egentlig skulle jeg ta masse bilder, men det glemte jeg selvfølgelig bort. Er blitt så rusten på det der. Og jeg husker visst knapt hvordan jeg bruker kameraet, for når jeg skulle ta bilde av gavene ble det noe rart med dem.
IMG_7886 IMG_7889 IMG_7892 IMG_7893
Jaja, gavene er kjempefine selv om bildene er litt kornete (jeg forstår ikke hvorfor). Håper dere har en fin søndag! I dag er det faktisk Paul sin bursdag, men han er på jobb, så jeg spiser ekstra mye is for oss begge.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *