SnapKollektivet!

snapkollektivet
Hei folkens! I dag kommer jeg med en spennende nyhet! Siden mai har jeg vært med og jobbet med et nytt prosjekt som i dag endelig er “offentliggjort” eller hva man nå skal kalle det. Snapkollektivet er en snapchattkonto som deles av en gruppe jenter. Vi har en dag hver hvor vi viser hva vi driver med og snakker om hvordan vi har det. Målet er å… nei, vet dere hva? Jeg er så dårlig på å formulere meg at jeg bare dytter inn facebook-beskrivelsen!

Vi er SnapKollektivet; en gjeng jenter med et ønske om et mer tolerant og åpent samfunn. Derfor har vi startet en felles Snapchat-konto der vi tar for ulike temaer som opptar oss. Vi har alle våre ulike liv og utfordringer og vi håper mange kan kjenne seg igjen i oss! Følg SnapKollektivet på Snapchat og vær klare til vi går live 26. juni.

Og ikke glem: spre ordet!

Ta gjerne en titt på traileren jeg klippet sammen, og lik oss på facebook!
SnapKollektivet – Vi er SnapKollektivet; en gjeng jenter… | Facebook
Og ikke minst: følg snapkollektivet på snapchat!
13453377_1621021474856341_1979043636_o
 
Hvis dere vil følge meg også, så er det tine-katrine jeg heter på snapchat! 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *