Lat helg

Screen Shot 2016-06-11 at 17.28.03 Screen Shot 2016-06-11 at 17.28.33
Føler meg helt gåen etter alt som har skjedd i det siste. Det har vært noen travle uker, og det eneste jeg egentlig vil gjøre nå er å sove og lese bøker. Og vanne plantene! Har 12 avokado-planter som gror nå, og noen av dem er blitt ganske store. Mestringsfølelse altså! Nå skal jeg ta en power nap. Håper dere har en fin helg og spise masse is.

2 Comments

  1. Lise-Marie Lia

    Så fine plantene har blitt! Her forsøker samboeren seg på advokadoplanter, men ble litt skuffa da han leste at det kan ta 3-15 år før ett tre får frukt. Satser på at det går litt fortere – også er de uansett VELDIG fine da 😀

    • Haha, ja. Jeg gjør det bare fordi jeg syns de er fine og de er gratis! Har lite håp om å gro noe på de, men håper de blir store!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *