Ønskeliste

Jeg har snart bursdag. Har begynt å bli så gammel at jeg må tenke meg om en ekstra gang for å huske hvor gammel jeg er. (Hvilke år er det? Og når ble jeg født igjen? Åja, stemmer.) Uansett, til bursdager må man jo ha ønskeliste! Untitled-2

  • Mummikopper, så klart. Jeg mangler disse tre i samlingen min. Ønsker meg også flere av muggene.
  • Sko! Jeg har bare boots og joggesko. Trenger noe mer vår/høst/sommer-vennlig.
  • Klokke og solbriller fra we-wood. Laget av tre! Jeg ga en klokke av det merket til Paul for noen år siden, og den er så kul!
  • Veske fra Matt & Nat. Lei av vesker som går i oppløsning innen et år, så vil investere i noe litt mer ordentlig.
  • Assasins Creed! Jeg har cravings!
  • Litt forskjellige bøker.
  • Ekstra skjerm som kan kobles til macbooken.
  • Og et 85 mm objektiv, som jeg glemte å lime inn bilder av.

Ikke så mange ting på ønskeliste i år, noe jeg syns er helt greit. Liker å få ting som faktisk kan brukes, og som ikke bare ligger og slenger. Mummikopper tells så klart ikke, de kan ta opp så mye plass de bare vil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *