Grønt på bordet

Åh, dere, jeg er så sliten. Dette har vært en veldig travel uke for en allerede sliten M.E.-kropp. Travel = gjøre noe hver dag. Men ja, nå tenkte jeg å fortelle dere litt ordentlig om det nye prosjektet mitt. Dere som følger meg på facebook (gjør det, jeg er blitt så flink til å oppdatere der!) har nok alt fått det med dere, men her kommer uansett en stor og ordentlig post om det. Møt mitt nye prosjekt:
IMG_4189_stor
Grønt på bordet, yeeeey, woho! Etter at jeg lagde den spagettivideoen innså jeg at det helt sikkert er folk som er kun interessert i matvideoene, og ikke alt det andre vaset jeg driver med. Så hvorfor ikke lage en egen kanal? Dette lå jeg og tenkte på en natt jeg ikke fikk sove, og plutselig hadde jeg en ny kanal og blogg og hele pakka. Alt har gått veldig raskt, navnvalget brukte jeg fem minutter på (og er fortsatt litt sånn “….grønt på bordet? virkelig?”), og det har vært veldig utfordrende, men veldig gøy! Det er så deilig å ha et prosjekt som jeg føler jeg faktisk kan klare å jobbe med, og som faktisk bidrar med noe fornuftig. Inspirere andre til å spise plantebasert samtidig som jeg får utviklet filmkunskapene mine OG øvd meg på kameraskrekken? Yes please!
Så, Grønt på bordet er litt som et lite kokkeprogram. Jeg lager vegansk mat, som skal være enkel å lage og av lett tilgjengelige ingredienser – med noen unntak. I tillegg til å vise hvordan man lager ting og lage et skikkelig rot, så kommer jeg også med litt vegan-tips og slikt. Jeg har også laget en video hvor jeg snakker om tofu, og skal lage flere slike om andre “rare” ingrediensene som veganere gjerne bruker.

Jeg driver fortsatt med å finne ut dette med filminga og redigeringa, og det å snakke til kameraet – men jeg føler jeg blir litt bedre hver gang, og det er ganske deilig å se en forbedring!  Å presse seg selv ut av komfortsonen og få tilbakemeldinger – som i begynnelsen var litt kritisk. Det hjalp når jeg fikk ordnet bedre lyd, og nå håper jeg mange har lyst til å se på videoene mine!
Det beste stedet å følge Grønt på bordet er på facebook. Der poster jeg alle videoene mine og litt behind the scenes. Eller kan du følge bloggen, og selvfølgelig på youtube! Du kan også følge @grontpabordet på instagram. Jepp, jeg er overalt.
Jeg får også jobbet litt mer med matfotografering – en annen ting jeg har hatt lyst til å prøve meg mer på før. Veldig gøy!
IMG_7437          IMG_7499
IMG_7542          IMG_7180
IMG_7459
IMG_7200          IMG_7572
IMG_7599          IMG_7442
Og jeg som aldri skulle starte matblogg…ops!

3 Comments

  1. Lise-Marie Lia

    Maten du lager ser SÅ appetittlig ut og jeg har begynt å følge Grønt på bordet på alle medium! Du er så koselig foran kamera og maten ser jo dødsgod ut 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *