En helg hos Kjersti

DSCF5561
Forrige helg tilbrakte jeg hos Kjersti, for å ta noen bilder av Appa som skulle avlives. Han var veldig syk og klarte knapt å bevege seg, så det var på tide at han slapp. Selv om det var trist, så hadde vi det fint, og Kjersti lagde en magisk middag til oss midt på natta. Og som vanlig har hun det kjempefint hos seg.
DSCF5559
DSCF5498-2
DSCF5521
DSCF5541
DSCF5548
DSCF5560

Det ligger forresten flere vlogger på youtubekanalen min. Jeg kommer ikke til å poste alle her, så de vil få med seg alt må titte innom der.

2 Comments

  1. Kjersti Dahle

    Å avlive Appa er noe av det verste jeg har gjort noengang. Jeg har mareritt om det ennå.
    Jeg gleder meg til å se resten av bildene du tok. Å huske ham i armene mine. Lille tjukke nøstet.
    PS: det er så fint at du synes det er pent hos meg, tross den svære mengden rot.
    OG FORRESTEN, hva faen, du tok med Aladdinsitatet mitt!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *