Vlog: En rar introduksjonsvideo

Endelig! Denne videon har tatt så mange timer å lage. Ikke bare måtte jeg filme hovedopptaket tre ganger før det endelig ble bra, men det var en haug andre klipp som måtte ordnes og jeg måtte grave gjennom harddisken min etter nedstøvede ferieklipp. Så denne videoen har alt, altså. Drama, innlevelse, kostymeskift, spenning. Et sted er jeg nesten naken, et annet er jeg en panda. Og ikke minst: BEDRE LYD! Iallfall litt… Driver fortsatt å finner ut av alt det tekniske. Øretelefoner er din venn.
Nå har dere kjempelyst til å se, sant? Bra! Det tar helt av etter et par minutter, lover.

Så langt liker jeg dette lille prosjektet. Det er krevende, men så får man se litt forbedring hver gang, og da blir det verdt det. Gleder meg til å se utviklingen fremover. Kanskje jeg til og med klarer å virke litt mer engasjert i neste video.

18 Comments

  1. Jeg ELSKER denne videoen! Selv om det er kjipt at du er syk og sånn, elsker jeg denne videoen. Det er en sånn herlig mix, og du er kjempesøt! Jeg gleder meg til flere videoer i framtiden. Smut smut smut smut smut!

    • tine katrine

      Takk 😀 Og, eh, hehe. Jeg ble litt sjokkert selv, samtidig som jeg sto og tenkte “hva har jeg glemt?”

  2. Denne videoen gjorde dagen min betre! Heilt ordentleg. Du er fantastisk. Spesielt framfor skrivemaskina med pipe!!

  3. Benedicte Bjune

    Ååå for en kjempefin og hyggelig video! <3 likte den veldig godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *