God påske!

IMG_6818        IMG_6819
God påske alle sammen! Jeg ferier egentlig ikke påske noe særlig, men det får så være. Alltid greit med en unnskyldning til å spise godteri, kjøpe dyre blomster og spise fet mat. Det er de planene jeg har for påskehelga iallfall. Sola skinner, avocadoplantene mine gror, og mummi ser ganske fornøyd ut. Dette blir bra!
IMG_6822 IMG_6823 IMG_6824 IMG_6826

2 Comments

  1. Blomster og sol er aldri feil! Selv feirer jeg ikke påske på noen måte, men gleder meg heller over våren som har kommet med så mange soldager i de siste ukene nå. Hurra for det 🙂

  2. Tror ikke det blir noe påskeegg på meg i år, men litt sjokolade må det bli! Og herregud, du har avocado-planter! At jeg ikke har tenkt på å plante en avocado-plante hjemme før, jeg som elsker avocado…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *