En ny vlogg-serie // Lisa og Tine spiser ting

Jeg hadde egentlig tenkt å poste en annen videoblogg først, men den er ikke helt ferdig enda, så da får det bare vente.
Som jeg så vidt nevnte, så har jeg lyst til å snakke om og vise litt veganmat i videobloggene mine. En ting jeg tenkte kunne være gøy er å prøvesmake diverse saker, for det syns jeg alltid er gøy å se på når andre gjør det – spesielt når folk prøver norsk godteri for første gang.
For å gjøre det hele enda bedre, så ville Lisa være med. Yey! Det gjør det forhåpentligvis litt gøyere å se på. Dette er vår første video, så vi er seff litt kleine, og i tillegg er lyden ikke helt bra denne gangen heller. HODETELEFONER! Det skal fikses snart, lover! Ellers er vi helt fantastiske, true story.
Så, i vår første episode, prøvesmaker vi vegansk jerky. Håper dere liker den! Hvis noen blir litt skremt av lengden på videoen, så vil jeg anbefale å i det minste se introen. Jeg er ganske fornøyd med den.

De som vil ha en like fantastisk opplevelse kan bestille Louisville Vegan Jerky på www.iherb.com, og hvis man bruker koden ZEM324 får man 10% rabatt på den første bestillingen. Neida, jeg er ikke sponset, dessverre.

7 Comments

 1. Gresskar

  Enig med Ingebror! Og så syns jeg dere er flinke til å være dere selv foran kamera. Og introen er herlig! xD

 2. spurveredet

  “Velkommen til tine katrines tørrfesksmaking” xD Dere er skjønne! Kul intro! Og jeg ante ikke at det fantes så nye snærten snacks veggie-saker!

 3. Jeg er enig med de andre i squad’en! Hælledussen så søte dere er! Og sykt sexy! (og neida, jeg er ikke sponset jeg heller)

 4. Å se folk smake norsk snop for første gang er så gøy! 😀
  og dette var skikkelig koselig 😀 Gleder meg til neste episode!

 5. Lise-Marie

  Haha, introen var kul da. Fikk inntrykk av at hun Lisa var ganske sulten ja, for hun fortsatte å spise jerky selv om dere sa det ikke smakte godt, haha. Synes dere var flinke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *