Bibliotektur

2016-02-28-13.40.15          2016-02-28-13.40.07
I dag gikk jeg ned til biblioteket. Har vært ganske sengeliggende siden tirsdag, så nå holdt jeg på å gå på veggen og tvang den kjipe kroppen ut. Det er godt mulig jeg angrer i morgen, for jeg må mest sannsynlig betale for det i form av flere dårlige dager. Men det var litt verdt det også, selv om jeg følte meg passe utslitt før jeg i det hele tatt hadde forlatt blokka.
Målet var å skrive litt på det ene bokprosjektet. Nå var det tre måneder siden jeg hadde skrevet noe på noen av prosjektene mine, og akkurat dette har godgjort seg i et helt år. Det var godt å begynne litt igjen, men jeg måtte gi meg etter bare en time, for jeg holdt på å sovne på tastaturet. Får prøve igjen en annen dag!
Håper deres søndag var mer innholdsrik enn min.

1 Comment

  1. Litt er jo bedre enn ingenting!
    Og biblioteker er fine sted å oppholde seg litt i blant! Jeg burde nesten ta en tur dit selv, er evigheter siden sist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *