Min første videoblogg

Gjett hva jeg gjorde i går da!

Åh, dette er så flaut, jeg vil bare forsvinne ned i et mørkt hull. Derfor lagde jeg den! Det siste året har jeg prøvd å bli flinkere til å gjøre ting jeg er redd for, og dette er en av de tingene. OG JEG KLARTE DET! Så da er det ikke så farlig at lyden er dårlig, eller at jeg ikke klarer å snakke ordentlig, eller at huden min ser rød og rar ut, eller at jeg ikke klarer å sitte ordentlig, eller de ørten andre tingene jeg kunne pirket på. Jeg klarte å lage en videoblogg, og det er bra nok for meg!
Så, jeg håper dere liker den, iallfall litt? Neste skal bli bedre, og da skal jeg fikse bedre lyd. Målet fremover er å vise frem litt veganmat, snakke litt om hvordan det er å være kronisk syk, og så blir det sikkert litt andre ting også. Jeg er åpen for forslag!
Nå skal jeg gå og legge meg under dyna til angsten gir seg.
Skjermbilde-2016-02-22-kl.-11.45.53

11 Comments

 1. Det er så gøy og rart å sjå og høyre nokon i bevegeleg bilde når ein berre har lest og sett foto i .. ja eg har jo fulgt bloggen fleire år! Fekk meg til å smile, som ein annan dust til ein dataskjerm. Tykkjer det er så power at du utfordrar deg sjølv og eg gler meg til å sjå fleire videobloggs!

 2. Så sårbart og fint! Du gjør deg godt foran kamera, og jeg gleder meg til å se de kommende videoene også! <3

 3. Så morsomt og hyggelig å se! Tror jeg har sagt dette før men jeg synes du har talent for komikk! Dessuten har du såå fine øyne. Jeg er enig med deg – man bør gjøre sånt man egentlig ikke tør, hoho. Du er tøff!

 4. Såååå utrolig søt du er! Og så var det skikkelig koselig å høre stemmen din. Jeg forestilte meg jo en skikkelig rar dialekt, men syntes bare du var nusselig :3 Jeg gleder meg til flere vlogs! Synes du er skikkelig tøff! Gleder meg til vi skal snakke om mat :3

 5. Videoblogg er så gøy! Fra egen erfaring så kan jeg si at det blir lettere etterhvert. I starten planla jeg veldig nøye med halvferdig manus – det hjalp veldig i begynnelsen, men nå lager jeg ikke det lenger. Jeg bare får en ide og filmer den som den er. Lykke til, gleder meg til å se mer 😀

 6. Tøffa! 🙂 Gøy å se & høre deg. Litt bedre lyd, så blir det bra! Jeg prøvde å lage en videoblogg for noen år siden, klarte bare å hviske et nesten uhørlig “hei”, kremte masse, og så filmet jeg gardinene mine og ei due utenfor i fem minutter mens jeg prøvde å kvinne meg opp til å si noe igjen, men det gikk ikke.

 7. Veldig bra gjort! Jeg kjenner så godt igjen denne frykten selv. Jeg har tidligere slite mye med sosial angst i mange år. Nå går det greit sånn sett, men slik som med videoer, er det noe jeg kunne ønske jeg klarte. For meg handler det mye om frykten for stemmen min, da jeg føler den er fæl. Jeg har også Tourette, og ute blant folk klarer jeg å kontrollere tics bra, så ikke folk legger merker til det – men når jeg er alene, er jo det omtrent umulig. Derfor virker det så stressende med videoblogging, og det å klare å fremstå som “normal” der, slik jeg gjør ute i verden ellers.
  Nå har jeg en pause fra bloggen frem til juli, men jeg håper å tørre å ta det steget engang – akkurat som deg. Du er tøff! Jeg har postet en diktopplesing tidligere, det gikk fint – utenom en setning som jeg leste litt for fort. Her er det om du vil høre. Huff 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=TN5E7tgxcpc
  PS: Det er meg fra Facebook om du ikke husker meg. Har en pause fra sosiale medier nå, men jeg er i menskar-gruppa og flere veganske grupper. Håper du får en fin dag videre, klem!

 8. Lise-Marie

  Du har sinnssykt fine øyne! Det var skikkelig koselig å se deg på videoblogg og du er så modig som tørr! Gleder meg til flere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *