Japan-film

Skjermbilde 2016-02-19 kl. 12.03.09
For noen dager siden klippet jeg sammen det jeg filmet i Japan. Dessverre glemte jeg å filme hele tiden, og selvfølgelig på de fineste stedene vi var, så det ble ikke så langt. Litt er bedre enn ingenting da, og så får jeg bare filme ekstra mye neste gang. Håper dere liker den!

4 Comments

  1. Liker sånne reisesnutt-videoer! Det skaper litt stemning 🙂 Den transporttingen (i mangel på noe annet å si) som gikk i lufta så kul ut! Og hva skjedde på de siste klippene egentlig? Med de lappene og bokseristinga?

    • tine katrine

      Man rister på den boksen til en pinne faller ut, og den står det et tall på. Og så finner man skuffen med det tallet, og i den ligger det lapper med lykke (eller hva man skal kaller det). Litt spådom-ish. Kan være både dårlig og bra. Hvis det er dårlig så skal man binde lappen der på tempelplassen, og ikke ta den med hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *