Dag 11: Pandamodus

Bilde-fra-10.02.2016-kl.-16.38 Bilde-fra-10.02.2016-kl.-16.39
Wazzup? Ligger bare her i pandakappa mi, som jeg kjøpte i Japan. Den er fin på sånne dager hvor man gjør ingenting, etter tre dager hvor man har gjort noe hver dag. Batteriene er nede på null igjen og må lades. I dag har den store aktiviteten vært å prøve å bestemme meg for hvilken mobil jeg skal kjøpe. Min synger på sitt siste vers, så den må byttes ut med en… Apple? Samsung? Sony? Hver gang jeg har bestemt meg, kommer Paul og “men med den andre mobilen kan du blablabla”. Jeg blir så sprø. Spesielt siden han kjøpte seg ny mobil i dag, og hans gamle funker helt fint til og med. Urettferdig. Livet er så fælt. God natt.
Bilde-fra-11.02.2016-kl.-01.30

5 Comments

  1. Haha åh, håper du får bestemt deg for en etterhvert! Men hjelp, så dyrt det er med mobiler for tiden, ugh 🙁 Jeg er veldig fornøyd med min iphone 6, men det gjorde litt vondt i lommeboka da jeg skaffet meg den..

  2. sv; og jeg svarer på den søte kommentaren din her, ettersom jeg ikke helt vet om man får epost-varsel om jeg bare svarer rett på bloggen min. Men åh, jeg skjønner hva du mener. Jeg har også hatt lyst i sååå mange år. Har til og med gjort det før, men slettet videoene etter noen dager fordi hjelp. Men denne gangen tenkte jeg bare fuck it, og greide å la være å slette dem. Og nå er det faktisk ikke så skummelt lengre! Etter man liksom har kommet over den værste kneika. Men ja, det er vanskelig å komme på ting å snakke om! Men jeg prøver å tenke på ting jeg interesserer meg for, temaer jeg engasjerer meg i, anbefalinger osv. Du kommer nok på noe! Synes du burde lage en video! Det er SÅ verdt det når det plutselig blir litt mindre skummelt. Jeg hadde definitivt sett på <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *