Dag 4: Lush madness (liten japan edition)

Noen ganger tar jeg bilder av ting med store planer om å blogge om det. Sjeldent blir det noe av det, men nå som jeg skal blogge hver dag i en måned, kan jeg jo grave frem noen av disse bildene. Sånn som disse bildene av Lush ting.
DSCF0944
Som alle andre butikker, hadde Lush salg i januar. Jeg tok litt av, men til mitt forsvar, så hadde jeg nettopp vært hos tannlegen. Der og da følte jeg at jeg fortjente litt trøsteshopping. I ettertid innser jeg at det er litt ulogisk å furte over at tannlegen er dyr, for så å bruke enda mer penger som trøst. Oh well. Jeg kjøpte favorittmasasjebaren, et par dusjsåper, en hel haug av skrubber jeg ikke har prøvd før, hårspray og litt andre ting.
DSCF0954
Og siden vi først snakker om Lush – her er tingene jeg kjøpte på Lush i Tokyo. Jeg kjøpte et par ting til, men for det meste hadde de det samme som her i norge, så dere går ikke glipp av noe. En ting som var litt gøy var den er, som er en ‘japan only’ lush såpe:
DSCF0947
Siden jeg først var i gang med å dra frem så mange lush-saker, så slo jeg like greit på stortromma og ryddet opp i alt. Det var spredt litt utover, men nå ligger alt i denne fine boksen. Og jeg innser at jeg har litt mye. Den veier et tonn, minst (neida, den veier bare sånn seks kilo hvis jeg husker rett).
DSCF0955 DSCF0957

3 Comments

  1. Jeg tror jeg kun har kjøpt én eneste ting på Lush før – en badebombe i gave til Pappa. Er veldig innstilt på å prøve ut noe derfra! Har tenkt på Full of Grace siden jeg er så tørr i trynet om dagen.

    • tinekatrine

      Den er såååå god. Skikkelig snill mot huden, og gjør ikke huden fettete selv om den er ganske fet. Med mindre man tar på alt for mye da, så klart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *