Dag 2: bare fjas

Hei igjen dere. I dag har jeg ligget i senga hele dagen, og så dro jeg på skolen, og nå ligger jeg i senga igjen.. Ja, jeg kan jo kanskje fortelle litt om det. Skolen altså.
Jeg går som sagt på voksenopplæring en gang i uka, fra 7 til halv 10 på kvelden. Der lærer jeg vgs naturfag, og det går så-som-så. I høst gikk det veldig nedover, men nå har det tatt seg opp igjen. Så nå ligger jeg på sånn 5 i gjennomsnittet. Og det er egentlig bare takket være at jeg leser som en gal den dagen jeg har prøve, og da sitter alt fersk i minnet. En uke senere har jeg egentlig glemt alt igjen.
Bilde-fra-02.02.2016-kl.-22.39
Da jeg kom hjem var håret blitt så langt at det ga opp og la seg sånn her i stedet. Det ser sånn passe emo ut, og på bildet ser det egentlig bare ut som en parykk. Egentlig skal det ligge litt mer som en wannabe-Elvis, men jeg må nok komme meg til frisøren for å få det ordentlig til igjen. Å ta etterveksten hadde heller ikke vært så dumt.
Bilde-fra-02.02.2016-kl.-22.39-#2
Nei, dette var kleint dere. I morgen skal jeg vise dere plantene mine heller. Kanskje jeg til og med bruker et ordentlig kamera. Avslutter med et bilde av dagens t-skjorte, bare for å skryte litt;
Bilde-fra-02.02.2016-kl.-22.39-#3
Okay, nå ser det ut som om jeg faktisk vant noe, men det gjorde jeg ikke. Jeg skrev bare 50k i november og kjøpte denne skjorta som bevis. Hvem som helst kan gjøre det. Man trenger ikke å skrive 50k en gang. Kanskje ikke jeg gjorde det heller. …

1 Comment

  1. Oi, 5’er er jo dødsbra! Jeg var helt elendig i naturfag, så det var et under at jeg kom meg gjennom det i grunn.
    Digger hårfarga da, skikkelig fresh! Og gleder meg til å se plantene dine <33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *