Dag 1: blogging hver dag i februar

Jeg savner å blogge. Å ha et sted hvor jeg bare kan skrive hva enn jeg tenker og føler for, sånn som jeg gjorde for noen år siden. Før ble jeg litt for perfeksjonist og ødela alt. Vel, jeg tenkte jeg skulle forandre det, og som en pangstart skal jeg prøve å blogge hver dag i februar. Wish me luck.
Planen var egentlig å lage en liste med sånn ’30 day blog challenge’ thing, men det var så mange rare forslag og jeg ga raskt opp. “Blogg om dine fem favoritt sko!” Jeg tror ikke jeg har fem par sko en gang.
Bilde-01.02.2016,-14.06.58 Bilde-01.02.2016,-14.06.21
Så den nye planen er å bare ta det som det kommer. Det blir nok ikke så spennende alltid. Mest sannsynlig ville bilder av skoene mine vært mer spennende noen av dagene. Jeg tenkte iallfall at jeg kunne starte med et par flotte selfies. Vi var på shopping i dag, og disse ble tatt på vei til bussen. Håret mitt ser veldig grønt ut, men det er egentlig mer blått. Som er rart, for fargen het ‘ebony’. Jaja.
Bilde-01.02.2016,-19.05.32
Her er klærne jeg kjøpte. En blå fløyelskjole, en rød/orange blondekjole, en stripete genser med skikkelig grovt stoff (som jeg syns er så digg, mens Paul hater), og en blomstrete skjorte i et stoff som egentlig er alt for glatt for min smak, men den var så fin.
Jeg kjøpte også et skohorn, en mummibok, og tre grønne planter. Kanskje jeg legger ut bilder av dem i morgen. Kanskje jeg legger ut bilde av alle plantene mine. Det er flere enn fem iallfall.

6 Comments

  1. Liker bloggen din, så liker idéen om at du skal blogge hver dag i februar. Gøy!
    Åh wow, elsker klærne! Spesielt den blomstrete skjorten, åh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *