Januar liste

Skjermbilde 2016-01-22 kl. 20.29.46 Skjermbilde 2016-01-22 kl. 20.29.30
Så langt i år har jeg…
+ endelig kommet meg til doktoren
+ gjort noe nesten hver eneste dag (veldig uvant, og slitsomt)
+ drukket veldig mye te
+ tatt tusen bilder av den fine, snødekkede utsikten før
+ hatt en prøve i helse og ernæring, som jeg tror gikk bra
+ fått en ny roomie (en tobeint ei, denne gangen)
+ arrangert en liten pizza og filmkveld med nye jenter
+ hatt modern family maraton
+ skrevet nøyaktig null ord på alle skriveprosjektene mine
+ passet moshi en helg (minner meg på at jeg ikke har skrevet om at han har flytta?)
+ handlet alt for mye på lush salg
+ farget og klippet håret (også paul sitt, som ble skikkelig bra for en gangs skyld)
+ borret et hull og blitt blakk
+ vært uvanlig aktiv på instagram (36 bilder!)
+ ryddet og ryddet og ryddet
Og sikkert en del mer som jeg ikke kommer på i farta. Det har vært en veldig travel start på året, og når jeg ser på kalenderen blir jeg overrasket over at det fortsatt er januar. Jeg er vant med å ha lange pauser mellom hver gang det skjer noe, så når det plutselig skjer masse på en gang, tenker hodet mitt automatisk at det må ha gått mange flere uker enn det egentlig har.
Egentlig ville jeg blogge noe litt mer ordentlig enn en liste, men jeg står litt fast på hva. Jeg må bli flinkere til å bruke kameraet, så kan jeg faktisk vise dere tingene jeg gjør, istedenfor å bare liste dem opp.

1 Comment

  1. Lise-Marie

    Dere har utrolig fin utsikt da! Ikke rart du tar bilder av den ofte (: Du har fått gjort mye koselig i januar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *