en uke igjen
IMG_3750
IMG_3280
IMG_3038
IMG_3090
IMG_3122
IMG_3219

neste søndag setter jeg meg på flyet tilbake til norge, så nå har jeg 7 dager igjen her. jeg gruer meg til å dra, men samtidig blir det nok litt godt også. borte bra, men hjemme best. og kroppen sier ganske klart i fra om at nå er det nok, nå vil jeg ikke så mye mer. jeg har et par siste ting jeg må se før jeg drar, ellers føler jeg at jeg har opplevd beijing ganske bra selv om jeg ikke har sett og gjort alt. når man har en syk kropp må man begrense seg selv veldig, men jeg føler jeg har gjort det beste ut av det. absolutt. også må jeg få tak i frimerker snart, aiaiai!!!

9 Comments

  1. gleder meg til å se deg igjen <3
    ogogog! jeg blir virkelig superhyperglad om du finner en bitteliten fløyte et sted på gata. eller en tromme. eller… en… notatbok? tekanne? sånne greier. KJØP MEG TING FORDI DU ER GLAD I MEG OG ER BORTREIST! JA! sånn er det vettu. så kan jeg kjøpe deg en tolgasuvenir når jeg drar til tolga i julen.

  2. Benedicte S.

    åh, så mange fine bilder! håper du får en kjempefin siste uke 😀

  3. Åh, eg vart skikkeleg reisesjuk av å sjå på dissa bilda. Du må kose deg siste resten av opphaldet!

Comments are closed.