ikke fult så bra kinamat

når vi skulle spise frokost på onsdagen gikk vi til dette stedet, som ser litt ut som et norsk gatekjøkken. på en måte.
IMG_3534
IMG_3533
IMG_3536
de hadde ikke så mye vegetar, så vi bestilte grønnsaker på grillspyd og stekt ris. helt greit.
IMG_3537
og så bestilte russeren stinky tofu…….
IMG_3538
jepp, de firkantene der. og når de skriver stinky, så mener de lukter-så-jævla-vondt-at-du-blir-kvalm. unnskyld for ufint språk, men det fins ikke noe fint å si om dette. det lukter rett og slett som de fleste kinesiske gater lukter – bæsj. men jeg følte jeg måtte prøve, for det er ikke ofte jeg får prøvd rar mat da det som oftest består av døde ting. så jeg tok en bit, en liten bit. det smakte vel egentlig ingenting, men siden det lukter så sterkt, så føles det som om det smaker som det lukter… jeg følte meg skitten og ekkel resten av dagen.
og når vi snakker om ekkel mat, her er kinesisk mcdonalds.
IMG_3540
de har kfc også, og der får man vist ris med maten.

2 Comments

  1. Uææ. Høres fælt ut? I Japan har de noe som heter natto, som er fermented (hva er det på norsk?) soyabønner, det skal visst også lukte litt ille. Men folk sier det er godt, jeg har ikke smakt det enda.

  2. hahaha jamen hvorfor lager og spiser de mat som lukter fælt. jeg forstår ikke.
    sv: ja, det er faktisk helst de eldre damene som stirrer her også. i går var det ei som nesten vridde av seg nakken fordi hu absolutt måtte se bak seg sju-åtte ganger mens hu gikk forbi meg.

Comments are closed.