kinapakking

siden jeg liker å se hva andre pakker til ferie og festival, hva folk har i vesker og toaletmapper og.. alt slikt, så tenkte jeg å vise noe av det jeg pakket til kina.
hele livet har jeg vært mester i å pakke for mye. alt for mye klær og ting jeg ikke rører i løpet av hele ferien. utrolig unødvendig da det blir tungt å bære og tar plass (men jeg klarer overraskende nok å alltid holde meg under vektgrensen. nesten alltid…). i det siste har jeg heldigvis blitt litt flinkere, men nå tror jeg at jeg kanskje har blitt litt for flink.
jeg tok med meg fire kjoler til kina. fire. for fem uker.
IMG_3844
joa, vi har vaskemaskin, men jeg begynner å bli litt lei dem. (luksusproblem, jeg vet) har også med bukse og noen topper, men det hjelper lite når jeg ikke liker å gå i bukse. et par slitte strømpebukser (må virkelig kjøpe meg noen nye snart), undertøy og sokker er selvfølgelig også med. men fire kjoler… med to cardiganer til.
IMG_3843
jaja, mer plass til shopping. bortsett fra klær er det diverse ladere og usbkabler til kamera, mac, en liten harddisk og kindle, et par skrivebøker med skrivesaker til, en sudoku bok og toalettsaker.
IMG_3849
+ hårbørste
+ vannspray med mineraler, vitaminer og aminosyrer, til hud og hår
+ allergipiller
+ vitamin e olje til huden. huden min leger seg så utrolig sakte, og jeg får veldig lett arr, så håper denne skal hjelpe (og tror den gjør det, men tips mottas gjerne!).
+ deodorant krem som varer flere dager, elsker den.
+ tanntråd + tannbørste + tannkrem uten fluor
+ støttebandasje (har ikke trengt den noe, hurra!)
+ jojobaolje til huden, og hårkur
pluss et par andre ting, som myggspray og svamp til å skrubbe kroppen. tok ikke med shampoo eller noe sånt. (har forresten linket de produktene som jeg har kjøpt på iherb.)
pakket altså veldig lite, flinke meg! nesten litt for lite.. ja, også har jeg med meg en god del foodbarer til de gangene man ikke finner noe man kan spise.


noen som har noen gode pakketips? jeg trenger dem til fremtidige eventyr.


tenkte å vise dere vesken min også, kanskje litt mer spennende det. stay tuned altså!!

10 Comments

 1. Du er så heldig (minus sykdom) som får reise til en så spennende plass 🙂

 2. Jeg synes også at sånt er morsomt å se! Jeg er ordentlig imponert over begrensningen du har gjort – fire kjoler til fem uker er helt rått!
  Forresten så gleder jeg meg til å lese innlegget om/fra Houhai, det er et så sjarmerende område! Jeg gikk bananas i de mange små butikkene!

 3. Hvordan er det og finne klær i Kina egentlig? Svigersøstra mi sa at til og med hun hadde vanskelig med og finne klær som var store nok til henne når hun bodde der, og da var hun veldig tynn. Har hørt at de har mer vestlige butikker som er litt dyrere da, der de skal ha samme størrelsene vi har her?

 4. Så fine mønster på kjolene dine 🙂 Jeg pleier å pakke sånn akkurat eller noen ganger for lite. Planlegger hva jeg skal ha på meg hver dag og kanskje bruke klær flere ganger (hvis de fortsatt er rene og lukter bra). Så blir det mer plass til shopping 🙂

 5. Den sennepsgule kjolen der; den er fin den. jeg tror jeg nesten kjøpte den en gang, men jeg kler ikke farger.
  når det kommer til pakketips har jeg ingen. jeg har nemlig aldri vært på ferie!

 6. Oi! At du turte å ikke pakke med flere kjoler! Tøft.
  Jeg syns forresten også at huden min leger seg sakte, så jeg har tenkt til å prøve nypeolje og/eller tindvedolje (rose hip seed oil og sea-buckthorn oil på engelsk). De skal visst være veldig gode, men er også litt dyre. Men hva gjør man ikke for å få bort arr etter kviser 🙁

Comments are closed.