tilbake igjen

svieta
Hacking GTD into Traveler's Notebook
And you search your heart.
bildene er linket
så, da var vi tilbake igjen til der russeren bor. dagene på hostellet gikk alt for fort, liker ikke helt at det alt er over. hadde det kjempefint der, har gjort mye koselig og sett mye spennende. samtidig skal det bli litt deilig å få slappe helt av igjen, nå som russeren skal tilbke på skolen. kroppen trenger det, veldig.
har kjempemange bilder å dele med dere – må bare dra meg på en café hvor de har bra nok nett til å faktisk laste opp bilder (jepp, derfor bruker jeg ikke mine egne bilder nå). nettet på hostellet var bedre enn det de har i leiligheten her. hurra… men masse bra blogging i vente da, både bildeinlegg og skriveinnlegg. er jo på tide at jeg forteller litt om hvordan det faktisk er å være i kina, hva som skiller seg ut fra norge – er jo det som er spennende, syns jeg da. så ja, er bare å glede seg, hoho. har også kjøpt noe jeg tenkte skulle få bli premie til en sånn give away/konkurranse her på bloggen.
hvis du skulle fått en ting fra kina, hva skulle det vært?

10 Comments

  1. Jeg har i grunn veldig mange saker fra Kina, men jeg ville gjerne hatt noe tradisjonelt. Kanskje en tekanne, ordentlige spisepinner som man kan bruke mange mange ganger eller kanskje en veske med kinesisk silkemønster. 🙂

  2. en eller annen hvalgreie, tenker jeg, eller et musikkinstrument. en fløyte! ja. en fløyte.
    gleder meg til mer om kina.

  3. Åh, de har en sånn fin liten lampeboks der, også har den to instillinger. vist du trykker på den ene så får du masse hvite stjerner på taket i rommet når du sover, og vist du trykker på den andre får du stjerner i masse farger som beveger seg. Eller maispølse, haha, det er så godt.

  4. jeg gleder meg sånn til å lese mer om kina, har alltid likt kina, selv om jeg ikke har vært der. en gang må jeg dra til kina for å spise ekte kinsesisk mat. det som er så godt.

Comments are closed.