her bor vi nå

IMG_3451
tenkte jeg skulle vise dere litt av hostellet, eller rommet våres da. siden vi ikke fikk dra dit vi egentlig ville bestilte vi det dyreste rommet her. ikke at 200 kr per person per natt er så ille dyrt da, men men…
IMG_3452
når man kommer inn ser man badet. det er rart.. heldigvis i et annet rom enn der vi oppholder oss, hvis ikke hadde jeg aldri fått gått på do (selv om det er gardiner der). og jeg er fascinert av håndklene dems, jeg er lett å glede. altså, det er navnet på hostellet som står på dem.
IMG_3446
resten av det rommet har et par møbler, og et lite tesett. haha.
IMG_3455
IMG_3456
IMG_3454
så, det er to rom, og i det andre er dette:
IMG_3458
IMG_3445
IMG_3460
IMG_3461
hitler i taket… (jada, vet at det egentlig ikke er det)
IMG_3462
også er det en stooor bakgård med masse digge ting å ligge og sitte på. min favoritt er bladet, hvor jeg sitter nå. nettet funker ikke noe bra på rommet, men veldig bra i bakgården. gjør ikke meg noe (bortsett fra at det blir litt kjølig om kvelden da… hva jeg ofrer for å blogge for dere altså!!!).
IMG_3457
veldig fint når det er mørkt da.
IMG_3437
IMG_3436
så skal jeg prøve å få vist dere hva vi har gjort disse to dagene, har masse bilder! må bare finne tid til å redigere og slikt.. merker at jeg presser kroppen min litt for langt for tiden, ikke bra. må slappe mer av. (men det er vanskelig når man er i kina, er så mye å se!)


(og innså det er litt teit av meg å skrive så stort om kommentarer og slikt nå, når jeg nesten ikke får kommentert noe selv.. haha. men det at man er på ferie er vel en godkjent unnskyldning. gøy at så mange var enig da, at det ikke er bare noe jeg innbiller meg. poenget mitt alt i alt er at jeg syns bloggere bør kunne gjøre litt mer ting for andre, også uten å forvente noe tilbake… å gi en kommentar eller anbefale noen bare fordi man vet den personen blir glad, det er vel god nok grunn i seg selv til å gjøre det? spre glede!)

19 Comments

 1. det så kjempefint ut der!
  får enda mer lyst til å utforske ny kultur og nye steder nå som jeg leser kinabloggingen din! 🙂

 2. For et fint hostell! Kina virker veldig fascinerende. Håper du har det fint i Kina sammen med russeren din 🙂

 3. Bakgården minner om den på hotellet jeg bodde på da jeg var der i fjor – tror det er utbredt blant overnattingssteder i beijing å ha bakgård, og det er jo kjempekoselig. Morsom badeløsning og kjempesøtt tesett! Kos dere sammen!

 4. Så fint det var da 🙂 selv om jeg muligens hadde fått forstoppelse av det badet, haha.
  Fin bakgård 🙂 ser deilig ut å slappe av der.
  Sånne svastikaer er det jo overalt i asia (i alle fall i de landene jeg har vært) da det er et soltegn og ikke nødvendigvis forbindes med nazismen 🙂

 5. Så fint det var det!!
  I Kina er vel hakekors “solkors” tror jeg. Det betyr hvertfall noe finere enn hva vi er vant med i vesten:P

 6. Haha, bad med glassvegg, det er det rareste jeg har sett! 🙂

 7. En gang når det passer og det føles greit, kan du lage et innlegg om kinesisk te? Ikke noe fancy, assa, bare noen bilder av litt te og kinesisk porselen, liksom. Det hadde vært tilfredsstillende. Litt usikker på hvorfor, men er veldig nysgjerrig på det.
  Ser ut som det går an å slappe av i den bakgården!

 8. De så utrolig koselig ut der! Ikke ille for 200kr pr pers for natta nei! 🙂

Comments are closed.