to matsteder

nå blir det litt mye matblogging her, men sånn blir det når man er et matvrak. og mat er jo livet!
IMG_2986
IMG_2987
IMG_2989
IMG_2984
IMG_2985
IMG_2988
første stedet heter ‘luch’ og er et amerikansk døgnåpent sted med en smule drikkepress (som i at de reklamerer veeeeldig mye for den billige alkoholen dems og alle tema festene og slikt. tequilashots for 5 kr anyone?). her har de en del vegetarmat, elsker wrapsen dems med tofu. også har de noen ganske gode amerikanske pannekaker – og jeg er ikke en gang så veldig glad i amerikanske pannekaker. burgeren på bildet over er forresten en tofu burger, og selv om den ser ganske heftig ut, så smaker den stusselig lite. skuffende. men bra sted.
IMG_3214
IMG_3211
IMG_3208
IMG_3207
den andre er s.i.t, eller ‘sculpt in time’. litt italiensk-fransk aktig sted, med det japanske sittestedet og en veldig flott takterasse. det er disse som har det fantastiske nettet som lar meg laste opp bilder så jeg får blogget. jeg er ganske lei av maten demmes nå etter å ha spist der så mye, har sikkert spist alle vegetarrettene dems minst to ganger. de har et flott utvalg av te da. bildene over er fra når vi var der forrige søndag, etter å ha besøkt den forbudte by. vi var egentlig ikke sultne, men fant ut det var lurt å kanskje spise noe etter å ha vandret rundt hele dagen. plutselig hadde vi bestilt to middagsretter (ikke de største porsjonene, men uannset), et kakestykke og pannekaker. og en veldig god iste, ‘grapefruit and honey’. har en mistanke om at det er mer sirup en faktisk te da, men men.. bra sted.

4 Comments

  1. Så bra :-).. Og godt å høre at det ikke er så vanskelig som det ser ut å få spise vegetarisk der.. 🙂

  2. åh..og jeg som er så sulten nå! Da jeg bodde i USA et år så levde jeg så og si på tofu. jeg ble ganske god på å steke det 😀

  3. Ser ut som det går helt ok å spise godt. Og blir det helt krise, så er jo pommes frites ganske godt, det også.

Comments are closed.