ugh


IMG_2573
IMG_2586
i dag er jeg litt dårlig. kroppen ble ikke så glad etter å ha vært melkefri i over et år, og så få mat med det to dager på rad. så da går jeg rundt og snufser, og halsen blir sår og slimete. beina mine er stive etter å ha kjørt masse scooter hit og dit, og så sov jeg dårlig i natt. og jeg har gjort noe hver enste dag siden jeg kom hit, har helt glemt bort at jeg er syk og trenger å slappe av. så ganske utslitt nå. alt i alt en veldig bra kombinasjon som gir litt sånn influensa følelse. mmm.
IMG_2576
IMG_2585
så i dag holder jeg meg hjemme, tror jeg, selv om planen var å våge meg ut på en liten tur alene rundt i nabolaget. eller, må kanskje ut en liten tur allikevel, er det jo ikke noe mat her i leiligheten. og russeren er på skolen til syv i dag, så blir en del timer alene. uten mat.
IMG_2571

mummitrollet og senga og pistasjnøtter og snyte nesa og sove og vitaminvann, som jeg sølte ut i hele senga.
IMG_2582

og hei, se så fine penger de har her!

7 Comments

  1. SV: Ble veldig glad for det! 🙂
    Håper du kommer deg fort igjen, jeg vet hvor ekstra kjedelig det er å være syk når man er på ferie i et spennende land (hadde kraftig influensa da jeg var på familieferie i India…på reisefot i fjellet…fra lille julaften til 2. juledag! Snakk om dårlig timing!).

  2. uff, så kjedelig da!! 🙁 håper at du kommer deg fort igjen, i alle fall bare denne ene gangen, siden du er i Kina..liksom..
    Kumelk er virkelig for kalver..

  3. SV: Kanskje du må finne deg en kinesisk medisinmann, de er jo så flinke med urter og greier, og så hadde det sikkert vært interessant når de sikkert ikke kan engelsk!

  4. Typisk at du blir sengeliggende når du er i Kina da 🙁 god bedring, håper du blir frisk nok til å dra ut på eventyr 🙂

  5. Uff da, god bedring! Spennende å følge med på kinaeventyret ditt uansett hvertfall, men får jo håpe du blir frisk så du får opplevd mest mulig 🙂

Comments are closed.