indisk mat

IMG_2486
i går, mandag, var jeg alene hjemme i flere timer da russeren når han var på skolen. og når han endelig kom hjem, da skulle han sove….. jeg hadde bare hatt litt nudler som mat, så jeg var ganske sulten (komfyren her virker ikke, så er litt begrenset hva man kan spise da). da ble jeg veldig glad når han endelig våknet og vi dro på indisk restaurant – som alltid har mye vegetarmat.

og fy så god mat. jeg ble så mett så mett så mett. har lyst til å dra tilbake dit i dag. og i morgen. og neste dag. og for alltid.

veldig søt dessert som minnet om kaker vi har i norge.
IMG_2489
serviettene dems hadde fiiiine mønster.og når vi skulle hjem igjen begynte det å bli mørkt, og da kommer masse fine lys og farger.

6 Comments

  1. Så bra at du fant deg en indisk 🙂 !! Beste maten uansett, og på veggismat er de suverene!!! nammmmm

  2. Så gøy å lese om alle plassene du er og alt dere opplever! Kjempegøy! Håper du snart blir frisk! 🙂 Elri

Comments are closed.